Hanne Kristin Rohde, Soultype 3

Jeg begynte å vokse igjen. I en alder av 53 var jeg i full vekst. Spirituelt. Jeg oppdaget den usynlige verden for alvor. Ikke sånn å forstå at jeg begynte å røre i heksebrygg. Dette er langt større. Det er sjelen som har begynt å få større plass i livet mitt. Jeg lytter til New Equations musikk og blir på kort tid fylt av ny energi. Jeg lytter i bilen, på toget, på fly. Hjemme. Noe skjer. Jeg kan ikke forklare med de ordene jeg kjenner, men New Equations viser vei til noe som er større enn kroppen. Dette er ingen mirakelkur. Det handler om å gjøre seg tilgjengelig, i en hverdag hvor alt har blitt materielt og vitenskapelig. Jeg har savnet sjelen min. Jeg har alltid visst at den var der et sted. Nå gir jeg den plass. I retur får jeg visdom. Jeg står stødigere. Jeg opplever mindre smerter, mindre stress. Kroppen blir veiledet av sjelen og ikke lenger «bare» av hjernen. Jeg er fortsatt ved mine fulle fem. Men jeg er stadig mer hel.

Hanne Kristin Rohde, Soultype 3

Under teksten her ser dere 3 serier med stillbilder fra Åsted Norge og fra min tid i politiet. De tre første i burgunder bluse er fra siste episode høsten, 2017  ca. 2 1/2 år etter at jeg ble Soultypet og tilsvarende tid med New Equations spirituell trening. De tre bildene i gul skjorte er også etter Soultyping, før jeg gikk videre med New Equations NEATO nivå 2. De tre bildene i politiuniform er fra tiden før jeg begynte med New Equations og fremdeles jobbet i politiet.

Bildene i burgunder viser at den spirituelle kroppen nå er større enn den fysiske. Altså må jeg kunne konstatere at jeg har lagt på meg spirituelt.

Eventyrlig glede!

The Physical Expression of the Soul synlig og manifistert

The Physical Expression of the Soul synlig og manifistert

The Physical Expression of the Soul synlig

The Physical Expression of the Soul skjult