Om New Equations

Hvor mange ganger har du fått en telefon fra noen som du akkurat i det samme øyeblikket satt og tenkte på?

Har du opplevd å gå inn i et møterom med folk du omgås daglig eller ukentlig, og innimellom, akkurat i øyeblikket du ankommer så vet du at noe er ugreit: En av kollegaene er i ubalanse. Ofte vet du hvem i løpet av sekunder. Før noe er sagt. Kjenner du deg igjen?

Kanskje har du opplevd å vite at noen er syke i nær familie, mennesker eller dyr. Du bare vet.

Intuisjon?

Nei. Dette er større.
Det handler om energier som er større enn kroppen.
Sjelens visdom.

New Equations viser oss at parallelt med denne fysiske verdenen, eksisterer en usynlig verden. Et spirituelt univers. Vi er hjerne, kropp og sjel. Utfordringen i den fysiske verden vi lever, er at vi glemmer å lytte til sjelen. Vi går glipp av masse viktig informasjon for et bedre og sunnere liv. New Equations gir oss tilgang på uendelig med positiv energi, masse humor og varme. Det handler for eksempel om å gå inn i en real diskusjon, hvor du bruker din kunnskap, men samtidig gjøre det med spirituell styrke slik at verken du eller vi som deltar ikke er utkjørt etterpå.

New Equations gir deg muligheten til å lytte til sjelen før hodet tar helt over (usunn overload). Bruke hele deg, intellekt, kropp og sjel i naturlig samhandling. Vår spirituelle styrke er mye større enn vår fysiske. Dette betyr at hvis du vil tillate hjernen å hvile i sjelens visdom, vil du oppnå å være mindre sliten, puste bedre. Le. Gjøre alt det du pleier. I et nytt perpektiv som er sjelens fysiske uttrykk (Physical expressions of the Soul).

Grunnleggerne av New Equations Siska Tovey og Alan Sheets

New Equations history