Soultype 9/Portal 9

Med portal 9 åpen, vil den spirituelle energien bruke pusten til å bringe liv og opprettholde spirituell energi i enhver celle i kroppen. Når denne portalen er aktivert, vil skuldrene være litt bakover og brystkassen er åpen. Pusten er full og dyp, og ansiktsuttrykket er fredelig.

Hos noen mennesker er portal 9 åpen og aktivert fra fødselen, herfra følger de sitt spirituelle lys og starter alle kroppens bevegelser. Vi kaller disse menneskene Soultype 9.

Når denne portalen er åpen og aktivert, vil den gi kroppen og cellene en måte å fungere sammen på i harmoni. Du kan være i balanse med deg selv, og være i ett med alt rundt deg. Dette gjør det lettere være i ett med den stadig skiftende verden og med universet. Spirituell energi fungerer uten bruk av tvang (force), noe som gir kroppen din en avslappet tilstand å være i. Du kan minimere smerte og stramminger i kroppen ved å fokusere pusten til ulike kroppsdelene. Når portal 9 forblir åpen vil pusten din holde deg frisk, og du kan flyte med i din egen og universets spirituelle evolusjon.